Velkommen til Danmarks mest innovative køreskole - i Kolding

Elisabeth Høgsted Kørelærer og indehaver af Tfts.dk Køreskole Kolding og Trafikalkærlighed.dk

Tfts.dk - The Fast & The Serious - Køreskole i Kolding, har en vision for køreundervisning og den bliver du en del af

Det skal være sjovt at tage kørekort, men også seriøst og gerne hurtigt.
  • 
Hos os foregår al teori mundtligt, hvilket er din sikkerhed for at du forstår, og kan bruge det der bliver sagt.
  • Her er der altid lidt ekstra og du vil med sikkerhed få nogle uforglemmelige oplevelser og erfaringer.
  • Her laver man ikke fejl, men drager erfaringer!
  • Her kommer man ikke for at få et kørekort - her kommer du fordi du vil lære at køre bil.
  • Her kommer man, fordi du ønsker den bedste individuelle undervisning, så forløbet bliver så kort og så billigt som muligt.
  • Her er visionen at skabe de bedste bilister i landet, og du vil have mulighed for at køre med en lille trailer optil 750 kg, for det må man når man har kørekort til bil. Det skal alle da prøve.
  • Her er der altid snacks og drikkevarer til teori så du kan holde energien oppe mens du lærer.
Så kom og vær med - husk intro dage er GRATIS - så hvis du kan lide undervisningen kan du melde dig til, og hvis ikke vi matcher i kemi så kan du finde en kørelærer der gør. Jeg glæder mig til at se DIG!

Tfts bil kørekort pakker

RABATTER OG KAMPAGNER PÅ KØREKORT

VI FEJRER VI ER BLEVET FLERE Alle tilmeldte mellem 28/7 2021 - 1/9 2021 FÅR 1.500,- I RABAT VED TILMELDING

Når du består  teori og praktik får du 2 fribilletter til JUMP-IT i Kolding som vi deler bygning med. SÅ KAN DU HOPPE AF GLÆDE SAMMEN MED EN DU HOLDER AF

BESTÅELSES GARANTI Max ANTAL praktiske prøver 3 STK, derefter skal der ikke betales for kørelektioner indtil beståelse

Kolding Torvelørdag Julemarked
Tfts pakken
Almindelig lovpakke

Lovpakken indeholder: Fri teori af minimum 29 lektioner. 16 lektioner i bil på vej 4 lektioner på manøvrebane 4 lektioner på glatbane Leje af bil til Køreprøven. Adgang til online teori Trafikalkærlighed.dk Pakke med gaver bl.a. 2 billetter til JUMPIT, magnet mærker til bil m.m Ingen gebyr ved booking Forplejning: drikkevarer snacks til teori, en pizza aften, natkørsel med tur på eks MC Donalds Pris kr.

17.900,-

Tfts Fast pakken
Alm lovpakke færdig på 18 dage
(Gælder kun sommerferie/vinterferie o.l. - eller ring/skriv for holdstart) (Midlertidig lukket grundet covid 19)

Lovpakken indeholder: Fri teori af minimum 29 lektioner. 16 lektioner i bil på vej af 690.- 4 lektioner på manøvrebane 4 lektioner på glatbane Leje af bil til Køreprøven. Adgang til online teori Trafikalkærlighed.dk Pakke med gaver, bl.a. 2 billetter til JUMPIT, magnet mærker til bil m.m Ingen gebyr ved booking Forplejning: drikkevarer snacks til teori, en pizza aften, natkørsel med tur på eks MC Donalds Pris kr.

20.900,-

Tfts Serious pakken
(for den der ønsker ekstra i lovpakken)

Lovpakken indeholder: Fri teori af minimum 29 lektioner. 16 lektioner i bil på vej af 690.- 4 lektioner på manøvrebane 4 lektioner på glatbane Leje af bil til Køreprøven. Derudover får du: Optil 5 xtra kørelektioner á 650.- Førstehjælps kursus af 8 timer værdi 600-900.- Adgang til online teori Trafikalkærlighed.dk Pakke med gaver, bl.a. 2 billetter til JUMPIT, magnet mærker til bil m.m Adgang teoriundervisning.dk Ingen gebyr ved booking Forplejning: drikkevarer snacks til teori, en pizza aften, natkørsel med tur på eks MC Donalds Pris kr.

20.900,-

Tfts Fast & Serious pakken
SERIOUS Pakken færdig på 18 dage
(Gælder kun sommerferie/vinterferie o.l. - eller ring/skriv for holdstart)

Lovpakken indeholder: Fri teori af minimum 29 lektioner. 16 lektioner i bil på vej af 690.- 4 lektioner på manøvrebane 4 lektioner på glatbane Leje af bil til Køreprøven. Pakke med gaver, bl.a. 2 billetter til JUMPIT, magnet mærker til bil m.m Derudover får du: Optil 5 xtra kørelektioner af 690.- Førstehjælps kursus af 8 timer værdi 600 - 900,- Adgang til online teori Trafikalkærlighed.dk Ingen gebyr ved booking Adgang teoriundervisning.dk Forplejning: drikkevarer snacks til teori, en pizza aften, natkørsel med tur på eks MC Donalds Pris kr.

22.200,-

Generhverv pakke (Serious)

Lovpakken indeholder: -Fri teori i lokaler -fri Online teori med Trafikalkærlighed.dk - Hver onsdag 17:00 - kode til teoriundervisning med evaluerende prøver 2 kørelektioner af 600.- Leje af bil til køreprøve 5900.-  
Generhverv pakke 2 (Fast)

Lovpakken indeholder: -fri Online teori med Trafikalkærlighed.dk - Hver onsdag 17:00 - kode til teoriundervisning med evaluerende prøver 2 kørelektioner af 600.- Leje af bil til køreprøve 3900.-  
Vær opmærksom på følgende priser og gebyrer du vil og kan møde udover pakkepriserne - hvor de ikke er nævnt som en del af disse Fri teori undervisning 5600.- Adgang teoriundervisning.dk 3 mdr. kr. 299.- Ekstra kørelektioner kr. 690.- Førstehjælp kr. 600-900.- Glatbane kr. 3.100 Manøvrebane kr. 3.100,- Prøvegebyr til politi kr. 600,- Lægeattest kr. 250-600,- Der tages forbehold for fejl og ændringer. Ved køb af pakker kan der ikke refunderes med mindre andet er aftalt på skrift. Rabatter kan ikke kombineres, med mindre dette offentliggøres. Vi fejrer vi er blevet flere ALLE TILMELDTE 28/7-2021-1/9-2021 får 1500.- i RABAT

NYHED! Bliv en mere trafiksikker virksomhed og familie med EUFK...

Er du helt sikker på teorien? Er dine medarbejdere - din far eller din mor? Bliv genopfrisket og opdateret med vores nyskabende EUFK Trafiksikker Efteruddannelse

Tfts Trafik Unicard

Når du har færdiggjort undervisning på Tfts.dk så får du et TRAFIK UNICARD der er helt unikt 

Kortet fra BlackUnicorn.dk indeholder de 7 vigtigste bekræftelser for hvordan vi færdes i trafikken og kan bæres i pungen sammen med dit kørekort til påmindelse Hensynsfuld, Agtpågivende, Venlig, Opmærksom, Tålmodig, Hjælpsom, Opdateret Selvfølgelig med DIT navn på som bevis på du VED hvordan vi sikrer vejene.